Dubble chocolate brownies

Iedere vrouw kent ze maar al te goed: cravings. Haast onweerstaanbare trek in iets lekkers. Ik had vandaag trek in iets lekkers! In chocolade! Geen stukjes chocolade maar iets lekkers gemaakt met veel chocolade. Brownies! Deze is zo lekker, Ik krijg er maar geen genoeg van..

Recept

185 gram pure chocolade
185 boter
5 eieren
250 gram witte basterd suiker
100 gram cacao poerder
90 gram bloem
snufje zout
100 gram melkchocolade stukjes
100 gram witte chocolade stukjes

Verwarm de oven voor op 160 graden, vet de brwonieblik of een ronde bakvorm van 23 cm in en bekleed met bakpapier.

  • Roer de boter en de chocolade au bain marie.
  • Klop met een mixer de eieren en suiker licht romig.
  • Spatel chocolade botermengsel erdoor.
  • Zeef de bloem, het zout en de cacaopoeder boven het mengsel en roer het goed door.
  • Schep de melkchocolade en witte chocolade erdoor.
  • Giet alles in de bakblik.
  • Bak voor 35-40 minuten totdat hij stevig is.
  • Laat de brownie afkoelen en snijd er vierkantjes van.

Smulluh!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *