Nutella brownie

Voor alle liefhebbers van Nutella is dit het perfecte recept. Als je van brownie en van Nutella houdt, dan is dit een match made in heaven. Proef je de Nutella in deze brownie? Yes, absolutly!!

Ingrediënten

75 gram zachte roomboter

100 gram licht basterdsuiker

1 vanillesuiker

2 eieren L

300 gram+ 80 gram nutella

Snufje zout

95 gram bloem

Verwarm de oven voor op 175 graden. Bekleed een brownievorm met bakpapier.

  • Klop de boter met een handmixer of een staande mixer.
  • Voeg de basterdsuiker en vanillesuiker toe aan de boter en ga je door met kloppen 2-3 minuten tot een glad en romig geheel.
  • Voeg 1 voor 1 de eieren toe aan het botermengsel en meng iedere keer goed door.
  • Voeg er de Nutella aan toe en ga door met kloppen.
  • Voeg vervolgens de bloem.
  • Schenk het beslag in de bakvorm en Verdeel de overgebleven nutella over het beslag. Met een satéstokje of de achterkant van een lepel kun je mooie swirls maken op de bovenkant van de brownie.
  • Bak de brownie in 32-36 minuten.
  • Laat het nog even afkoelen voordat je het uit de bakvorm haalt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *