Pindablokjes

Wat zien deze pindablokjes er perfect uit… Deze schatjes heb op de instagram van ellouisa cooking gezien ben ik op slag verliefd geworden. De perfecte combinatie chocolade en pinda’s!

Ingrediënten

350 gram ongezouten pinda’s
100 gram melkchocolade
100 gram pure chocolade
Bovenlaag

100 gram witte chocolade
100 gram melkchocolade

  • Maal de pinda’s grof.
  • Smelt de pure en melkchocolade samen au bain marie en meng hierdoor de grof gemalen pinda’s.
  • Bedek een cakevorm met bakpapier en stort hierin het pindamengsel. Strijk glad met de achterkant van een lepel.
  • Laat dit hard worden in de koelkast.
  • Smelt de witte chocolade en de melkchocolade in aparte kommen. Schep dan bovenop de pindalaag om en om een lepel chocolade.
  • Neem dan een sateprikker en maak een mooi marmereffectje in de chocolade. Laat hard worden en snijd met een groot mes in blokjes.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *