Witte chocolade koekjes

Makkelijk, snel en lekker! De witte chocolade koekjes zien er zo mooi uit.. 😍 Ik raad je aan om  ze te maken.

Ingrediënten

200 gram witte

1 ei

1 vanillesuiker

150 gram patent bloem

Topping

100 gram witte chocolade

Amandelschaafsels, geroosterd

Verwarm de oven voor op180ºC en bekleed een bakplaat met bakpapier.

  • Smelt de witte chocolade au bain-marie. Laat het  even afkoelen
  • Klop de ei met vanille suiker  los.
  • Roer de witte chocolade goed er door.
  • Voeg de patent bloem toe en meng alles goed door elkaar tot een samenhangend deeg.
  • Maak bolletjes ter grootte van een walnoot en druk ze een beetje plat.
  • Bak de koekjes in 10-12 minuten. Laat ze daarna in de bakplaat afkoelen.
  • Smelt de witte chocolade au bain-marie.
  • Dip de koekjes in de gesmolten chocolade en strooi wat Amandelschaafsels er over.
  • Laat de koekjes in de koelkast afkoelen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *