Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

Regenboog Paastaart

Moeilijkheidsgraad: Lastig | Duur: 180 minuten | Personen: 25 personen

Benodigdheden

  • In hac
  • Habitasse
  • Platea
  • Dictumst
  • Duis
  • Lobortis
  • Massa
  • Imperdiet

Topping

  • Platea
  • Dictumst
  • Duis
  • Lobortis
  • Bereid het beslag voor de witte cake volgens dit recept. Dit is voldoende voor zes dunnere lagen, zoals op de foto te zien is. Ik bak de cakes in 3x af, omdat ik twee bakvormen heb van 20cm en deze tegelijkertijd in de oven kunnen. Vet het aantal voor jou beschikbare vormen in en beleg met bakpapier. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Zet zes kommetjes klaar en verdeel het beslag hierover. Als je het heel precies wilt doen moet je in elk bakje 335 gram beslag doen. Breng nu elk beslag op de gewenste kleur met je kleurstoffen. Bak elke kleurlaag stuk voor stuk af in ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Test met een caketester of de cake gaar is, zet ze anders nog even terug. De cake moet terugveren als je er op drukt. Laat even afkoelen in de vormen en haal ze er vervolgens uit om af te koelen op een rooster.
  • Bereid de botercrème (2x dit recept) en eventueel de lemon curd voor. Die laatste kun je eventueel ook in de winkel vinden voor een shortcut. Ssshhht. Als je botercrème klaar is mix je in kleine delen de lemon curd én de kleurstof er doorheen, tot een mooie egale crème.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *